Geoană: Trebuie să strângem rândurile şi să dinamizăm activitatea politică

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Sibiu, că le va cere colegilor din partid "să strângă rândurile şi să dinamizeze activitatea politică" pentru a face faţă acestui an electoral, în care sunt alegeri auroparlamentare şi prezidenţiale.

13 afișări
Imaginea articolului Geoană: Trebuie să strângem rândurile şi să dinamizăm activitatea politică

Geoană: Trebuie să strângem rândurile şi să dinamizăm activitatea politică

Mircea Geoană, ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, şi ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, au o întrunire cu conducerea PSD Sibiu şi cu primarii, viceprimarii, preşedintii de organizaţii PSD, cu consilierii judeţeni PSD şi cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

"În primul rând, va trebui să prezentăm cu onestitate situaţia politică actuală, modul în care înţelegem participarea noastră la guvernare, modul în care înţelegem campania pentru europarlamentare şi prezidenţiale şi, într-un fel, un semnal de strângere a rândurilor şi de dinamizare a activităţii noastre politice şi sunt convins că vom avea aici, la Sibiu, o discuţie foarte interesantă cu colegii", a declarat Mircea Geoană, înainte de a intra la întrunirea cu membrii PSD din Sibiu.

În plus, acesta s-a declarat "încântat" de faptul că prima sa acţiune publică, după anunţarea candidaturii la Preşedinţie, a fost făcută la Sibiu.

"Este într-un fel o coincidenţă fericită că prima acţiune publică pe care o facem după desemnarea de către Comitetul Executiv Naţional pentru candidatura mea la Preşedinţie să fie aici la Sibiu. Cred că este un semn de respect şi recunoaştere din partea noastră faţă de acest superb oraş, acest important judeţ în economia generală a Ardealului şi a României. Sper ca, în decembrie, să pot să spun că prima zi de campanie propriu-zisă a început la Sibiu şi să fie într-un ceas bun”, a declarat Mircea Geoană.

La finalul întrunirii cu membrii PSD, Mircea Geoană, Ilie Sârbu şi Ion Bazac se vor întâlni cu fermierii şi agricultorii din judeţul Sibiu, iar vineri seară va avea loc şi o întrunire pe probleme de sănătate cu reprezentanţii sistemului sanitar sibian.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici