Geoană: Valoarea avioanelor pentru Băsescu este aproape cât suma necesară pentru majorarea pensiilor

Liderul PSD, Mircea Geoană, susţine că valoarea aeronavelor pe care intenţionează să le cumpere Preşedinţia, estimată la 300 de milioane euro, este aproape egală cu suma necesară de la bugetul pe 2008 pentru completarea bugetului asigurărilor de stat pentru majorarea pensiilor, de 400 milioane euro.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: Valoarea avioanelor pentru Băsescu este aproape cât suma necesară pentru majorarea pensiilor

Geoană: Valoarea avioanelor pentru Băsescu este aproape cât suma necesară pentru majorarea pensiilor

Geoană spune că "valoarea acestor aeronave, estimată la 300 de milioane de euro, este aproape egală cu suma necesară alocării suplimentare de la bugetul de stat pentru completarea bugetului asigurărilor de stat în vederea acoperirii efortului necesar majorării pensiilor cu 43% de la 1 ianuarie 2008 (care este de circa 400 de milioane de euro pentru tot anul 2008)".

Liderul PSD afirmă că intenţia Preşedinţiei României de a achiziţiona aeronave prezidenţiale superdotate, extrem de costisitoare, demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că opoziţia preşedintelui Traian Băsescu la promulgarea Legii pensiilor şi argumentele legate de prudenţă economică şi financiară nu reprezintă decât "o crudă nepăsare" faţă de milioanele de pensionari pe care i-a amăgit cu vorbe-n vânt în campanile electorale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici