George Simion, stropit cu cerneală: o mizerie să arate că poporul nu e cu noi

Faptul că George Simion a fost stropit cu cerneală a fost „o mizerie, un incident de doi bani să arate, chipurile, că poporul nu e cu AUR”, spune Claudiu Târziu. „Ba este cu noi”, adaugă el.

2290 afișări
Imaginea articolului George Simion, stropit cu cerneală: o mizerie să arate că poporul nu e cu noi

George Simion

„Suntem contra celor care vor să ne ia independenţa, suveranitatea, identitatea noastră naţională, să ne desfiinţeze ţara, să ne desfiinţeze ca neam. Fiind pentru familie, suntem contra celor care vor să murdărească şi să deturneze adevăratul sens al familiei. De aceea ne urăsc aşa de mult. De aceea s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat şi s-a găsit cineva să provoace o mizerie, un incident de doi bani să se arate, chipurile, că poporul nu este cu noi. Ba este cu noi”, a spus Claudiu Târziu.

Reacţia lui Claudiu Târziu vine după ce George Simion a fost stropit cu cerneală albastră la Iaşi de un tânăr.

Liderii AUR au participat, luni, la Iaşi, la o manifestaţie pe care partidul a organizat-o în centrul oraşului cu prilejul Zilei Unirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
târziu,
simion,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici