Gheorghe Falcă compară prestaţia Vioricăi Dăncilă de la dezbatere cu cea de la ultimul Congres al PCR

Gheorghe Falcă a afirmat că nu este necesară o confruntare directă între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Europarlamentarul PNL a precizat că liderul PSD a avut o prestaţie, în conferinţa de presă de marţi seara, ca acum 30 de ani, la ultimul Congres la PCR.

599 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Falcă compară prestaţia Vioricăi Dăncilă de la dezbatere cu cea de la ultimul Congres al PCR

Gheorghe Falcă compară prestaţia Vioricăi Dăncilă de la dezbatere cu cea de la ultimul Congres al PCR

„Sunt de acord, câteodată oamenii vor să vadă şi sânge, dar a fost destul să se uite dincolo, la doamna Dăncilă, să vadă că au fost probleme la a răspunde foarte simplu la ceea ce înseamnă suprafaţa cercului şi cred că dacă insistau mai mult jurnaliştii, acolo era sânge rău de tot, dar până la urmă, pe mine mă interesează ca cetăţean şi ca om responsabil cum vede candidatul pe care eu doresc să-l votez în 24 noiembrie, marile teme ale României, apoi cum vede candidatul statul român”, a declarat Gheorghe Falcă, miercuri, la RFI.

Liberalul a adăugat că speră ca prezidenţiabilul PNL să aibă un procent de 60% la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale de duminică.

„Cred că preşedintele a reuşit să atingă în inimile fiecărui om care s-a uitat la această dezbatere dorinţa de a-şi asuma prin vot o direcţie a României (...). Avem nevoie ca rezultatul preşedintelui Iohannis să înceapă cu cifra 6”, a completat Falcă.

Vicepreşedintele PNL a mai spus că marţi seara a fost ultima apariţie a Vioricăi Dăncilă în postura de candidat, cât şi în poziţia de preşedinte al PSD.

„Doamna Dăncilă nu a avut ieri substanţă, a părut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres al PCR. Şi pentru dânsa este ultima înfăţişare şi în poziţia de candidat, dar şi în poziţia de lider al PSD”, a conchis Gheorghe Falcă.

Viorica Dăncilă a avut o conferinţă de presă marţi seara la Parlament, de la ora 18.00, care a durat în jur de două ore şi jumătate. Tot marţi seara, Klaus Iohannis a avut o dezbatere, organizată la Biblioteca Central Universitară (BCU), de la ora 19.00. Şeful statului a răspuns la întrebările unor jurnalişti şi politologi selectaţi în prealabil. Restul presei doar a asistat la evenimentul care a durat vreo două ore şi jumătate. Klaus Iohannis a fost cel care a moderat dezbaterea.

Duminică are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Românii din străinătate votează pe parcursul a trei zile, de pe 22 până pe 24 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici