Gigi Becali, întrebat dacă va candida la prezidenţiale: Bineînţeles!

Europarlamentarul român George Becali a declarat, miercuri, după audierile de la Parchetul instanţei supreme în dosarul legat de sechestrarea unor presupuşi hoţi ai maşinii sale, că îşi va anunţa candidatura pentru Preşedinţia României.

22 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, întrebat dacă va candida la prezidenţiale: Bineînţeles!

Gigi Becali, întrebat dacă va candida la prezidenţiale: Bineînţeles! (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnaliştii prezenţi la Parchet dacă va candida la Preşedinţie, el a răspuns: "Bineînţeles"

Europarlamentarul nu a pierdut ocazia să spună că în două săptămâni îşi va anunţa candidatura la Preşedinţie şi să amintească despre anchetatorii care au cerut arestarea sa.

Gigi Becali a fost audiat, miercuri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este acuzat de sechestrare de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici