„Glumele despre Chirica se fac singure”. Primarul Iaşiului, ironizat de colegii de coaliţie, după o postare în care se lăuda cu amenzi

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, este ironizat de coordonatorul regional Nord Est al PLUS, Liviu Iolu, pentru că a postat fotografii cu maşini parcate pe un teren noroios, însă edilul a acuza pătrunderea autoturismelor „pe spaţiul verde”.

1186 afișări
Imaginea articolului „Glumele despre Chirica se fac singure”. Primarul Iaşiului, ironizat de colegii de coaliţie, după o postare în care se lăuda cu amenzi

Noi ironii între USR-PLUS şi PNL. Lider PLUS: "Glumele despre primarul Chirica se fac singure"

„La Iaşi glumele despre primarul Chirica se fac singure, din păcate. Mi-am amintit cu ocazia asta o rimă pe vremuri: <Foaie verde de dudău, o să fie şi mai bine>”, scrie pe Facebook Liviu Iolu.

Coordonatorul regional Nord EST al PLUS a publicat şi o imagine cu o postare a primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica.

Chirica îi critica pe unii şoferi care au pătruns pe „spaţiul verde”, însă fotografiile publicate de edil arată că autoturismele sunt parcate pe un teren noroios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici