Grupul „Diaspora pentru România”: Programul de guvernare al PNL abordează vag revendicările Diasporei

Reprezentanţii Guvernului României se întâlnesc, luni, cu reprezentanţii Grupului Diaspora pentru România, pentru a discuta adoptarea „Pachetului Legislativ pentru Diaspora". Reprezentanţii Grupului precizează că sunt îngrijoraţi de faptul că Executivul abordează vag revendicările Diasporei.

638 afișări
Imaginea articolului Grupul „Diaspora pentru România”: Programul de guvernare al PNL abordează vag revendicările Diasporei

Grupul „Diaspora pentru România”: Programul de guvernare al PNL abordează vag revendicările Diasporei

„Reprezentanţii Guvernului României vor avea o întâlnire cu reprezentanţii grupului de acţiune civică «Diaspora Pentru România» pentru a discuta implementarea revendicărilor diasporei, în data de 06 ianuarie 2020, la Palatul Victoria. Cu ocazia acestei întâlniri vom solicita implementarea revendicărilor prioritare şi adoptarea primului «Pachet Legislativ pentru Diaspora», se arată într-un comunicat emis, luni, de Grupul de Acţiune Civică Diaspora pentru România.

Semnatarii precizează că sunt îngrijoraţi de faptul că programul de guvernare al PNL abordează vag revendicările Diasporei.

„Reprezentanţii organizaţiilor şi grupurilor românilor din diaspora au fost invitaţi să se alăture delegaţiei grupului Diaspora Pentru România, în luna decembrie 2020 şi cei care au anunţat deja că vor da curs acestei invitaţii vor fi prezenţi la acesta întâlnire. Întâlnirea a fost acceptată, după ce grupul Diaspora Pentru România a constatat şi şi-a manifestat îngrijorarea cu privire la faptul că noul program de guvernare al PNL abordează vag revendicările diasporei, şi a solicitat implementarea revendicărilor diasporei", se mai arată în comunicat.

Grupul de acţiune civică «Diaspora Pentru România» mai transmite că este luat în calcul un nou protest pentru data de 10 august 2020 în cazul în care nu se îndeplinesc următoarele condiţii:

„- implementarea revendicărilor prioritare, în prima sesiune parlamentară ordinară din 2020;

- realizarea unui plan de implementare a restului revendicărilor diasporei, pe parcursul viitoarelor sesiuni parlamentare".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici