Grupurile parlamentare ale Alianţei PSD-PC se reunesc la Sinaia

Grupurile parlamentare ale Alianţei PSD-PC din Senat şi Cameră se vor reuni, vineri, la Sinaia, în cadrul întâlnirii de început de an, pentru a stabili strategia pentru sesiunea legislativă care va începe în februarie şi pentru a discuta despre buget, iniţiative şi priorităţi legislative.

21 afișări
Imaginea articolului Grupurile parlamentare ale Alianţei PSD-PC se reunesc la Sinaia

Grupurile parlamentare ale Alianţei PSD-PC din Senat şi Cameră se reunesc la Sinaia

Reuniunea grupurilor parlamentare va debuta vineri seara, la Hotelul Mara, din Sinaia, cu discursul preşedintelui PSD Mircea Geoană.

După discursul lui Geoană, reuninea va continua cu o cină informală cu presa la care participă preşedintele partidului, purtătorul de cuvânt la partidului, Bogdan Niculescu-Duvăz, purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar PSD din Cameră, Cristian Dumitrescu şi purtătorul de cuvânt al grupului parlamentar PSD din Senat, Dan Şova.

Reuniunea va continua, sâmbătă, printr-o şedinţă în care va fi prezentată strategia grupurilor parlamentare. Liderii grupurilor parlamentare vor ţine discursuri şi vor prezenta calendarul priorităţilor legislative.

Întâlnirea grupurilor parlamentare PSD-PC de la Sinaia are o secţiune în care va fi prezentat bugetul de stat pe 2009 şi se va discuta despre instrumente parlamentare, precum iniţiativa legislativă şi instituţia raportorului.

Sâmbătă la prânz va fi susţinută o conferinţă de presă, după care reuniunea va contiua în cadrul unor grupuri de lucru structurate pe domenii (ministere, comisii parlamenatre, departamete), cu participarea miniştrilor de resort.

Concluziile şi închiderea lucrărilor vor avea loc sâmbătă seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici