Guvern: Schimbarea unui ministru este responsabilitatea premierului. Nu este pusă în discuţie

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat luni că schimbarea unui ministru este responsabilitatea premierului şi că nu este pus în discuţie un astfel de subiect.

172 afișări
Imaginea articolului Guvern: Schimbarea unui ministru este responsabilitatea premierului. Nu este pusă în discuţie

„În urma apariţiei unor noi speculaţii privind ipoteza schimbării unui membru al Guvernului, purtătorul de cuvânt al Executivului este împuternicit să facă următoarele clarificări: Schimbarea unui ministru este şi rămâne responsabilitatea Prim-ministrului, nefiind pus în discuţie un astfel de subiect” au transmis luni dimineaţă reprezentanţii Guvernului.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarant, duminică, faptul că ministrul Energiei, Virgil Popescu, are multe explicaţii de dat în ceea ce priveşte criza din energie.

Întrebat dacă i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să îl demită pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, Marcel Ciolacu a spus că „de dragul unei normalităţi funcţionale”, cel care face prima evaluare a miniştrilor este prim-ministrul.

„Nu poţi să-i ceri evidenţe domnului prim ministru Nicolae Ciucă”, a răspuns Ciolacu, întrebat dacă va cere demiterea lui Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici