Guvernul a numit un nou prefect în Capitală. Acesta a fost senator PSD, judecător CCR şi secretar general al Guvernului Dăncilă

  • Guvernul l-a numit, miercuri, prefect al Capitalei pe Toni Greblă, fost senator PSD, judecător CCR şi secretar general al Guvernului Dăncilă.
  • El o înlocuieşte pe Alexandra Văcaru, care a fost eliberată din funcţie.
4541 afișări
Imaginea articolului Guvernul a numit un nou prefect în Capitală. Acesta a fost senator PSD, judecător CCR şi secretar general al Guvernului Dăncilă

„Astăzi (miercuri - n.r.) a fost aprobată prin hotărâre de guvern, eliberarea din funcţie a doamnei Văcaru Georgiana Alexandra din funcţia de prefect al Municipiului Bucureşti”, a anunţat Dan Cărbunaru.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Executivului a precizat că au fost eliberaţi din funcţie doi subprefecţi - Niţescu Nicolae din funcţia de subprefect al judeţului Brăila şi Salup Rusu Alexandru Marian din funcţia de subprefect al judeţului Suceava.

„Astăzi (miercuri - n.r.), prin hotărâre de guvern, a fost numit domnul Toni Greblă în funcţia de prefect al Municipiului Bucureşti. De asemenea, prin hotărâri de guvern, a fost numită Badiu Virginia Loredana în funcţia de Subprefect al Judeţului Brăila, iar Sinescu Florin în funcţia de subprefect al judeţului Suceava.

Toni Greblă a fost senator PSD, judecător CCR şi secretar general al Guvernului Dăncilă.

Iniţial, pentru funcţia de prefect al Capitalei s-a vehiculat numele lui Alexandru Hazem Kansou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici