Guvernul i-a nominalizat pe Cătălin Baba şi Adelina Rădulescu în CA la SRTV, respectiv SRR

Guvernul l-a nominalizat pe secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Cătălin Baba pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRTV şi pe jurnalista Adelina Rădulescu pentru postul de membru în Consiliul de Administraţie al SRR, a anunţat luni Biroul de presă al Executivului.

142 afișări
Imaginea articolului Guvernul i-a nominalizat pe Cătălin Baba şi Adelina Rădulescu în CA la SRTV, respectiv SRR

Guvernul i-a nominalizat pe Cătălin Baba şi Adelina Rădulescu în CA la SRTV, respectiv SRR (Imagine: Cristi Movilă/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, nominalizările au fost decise "în cadrul unei scurte şedinţe de Guvern" din dimineaţa zilei de luni.

Şedinţa de Guvern nu a fost anunţată în prealabil pe agenda primului-ministru.

Înainte de a ocupa funcţia de secretar de stat, Cătălin Baba a fost şef al cancelariei şi apoi consilier al premierului Emil Boc, fiind şi decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai.

Executivul a decis totodată ca pentru postul de supleant în Consiliul de Administraţie al SRTV să fie propus Cosmin Irimieş, lector la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi actual şef de cabinet al consilierului primului-ministru Călin Hinţea.

Pentru Consiliul de Administraţie al SRR Guvernul l-a propus ca supleant pe Josef Klein, fost jurnalist şi actual consilier de presă în cadrul cabinetului vicepremierului Marko Bela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici