Guvernul intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea lui Ungureanu

Guvernul intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a aproba proiectele de hotărâri restante care vor fi propuse de către miniştri, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

521 afișări
Imaginea articolului Guvernul intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea lui Ungureanu

Guvernul intenţionează să se reunească miercuri în şedinţă, sub conducerea lui Ungureanu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şedinţa de guvern este prevăzută să înceapă la ora 15.00.

Surse guvernamentale au declarat, săptămâna trecută, agenţiei MEDIAFAX că premierul Ungureanu a cerut miniştrilor, într-o reuniune organizată imediat după căderea Guvernului, să pregătească proiectele restante de hotărâri de guvern pe care Executivul demis le mai poate aproba până la instalarea unui nou Cabinet, anunţându-i că intenţionează să programeze miercuri o şedinţă de guvern.

În condiţiile în care moţiunea de cenzură a fost adoptată, Guvernul nu mai poate adopta decât acte normative pentru administrarea problemelor curente, până la instalarea noului Cabinet.

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marţi, că va avea, tot miercuri, la ora 17.00, o primă întâlnire cu membrii propuşi pentru a face parte din Cabinetul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici