Guvernul numeşte noi prefecţi în şase judeţe

Guvernul a numit, joi, noi prefecţi la Teleorman, Constanţa, Covasna, Dolj, Mureş şi Neamţ şi a trecut mai mulţi prefecţi în posturi de inspector guvernamental.

165 afișări
Imaginea articolului Guvernul numeşte noi prefecţi în şase judeţe

Guvernul numeşte noi prefecţi în şase judeţe (Imagine: Mediafax Foto)

Ionel Izină a fost repus în funcţia de prefect al judeţului Teleorman, iar Dănuţ Culeţu a fost înlocuit ca prefect al judeţului Constanţa, la propunerea PSD, de către omul de afaceri Liviu Brăiloiu, fratele primarului de la Eforie şi candidat al partidului la alegerile parlamentare din 2008.

Ionel Izină a fost schimbat din funcţie în luna august 2007 de către Guvern şi numit inspector guvernamental, post pe care l-a considerat drept o retrogradare şi din care a solicitat să fie suspendat.

Postul de prefect al judeţului Covasna a fost preluat de la Gyorgy Ervin de subprefectul Capitalei Codrin Dumitru Munteanu, fost subprefect în Covasna susţinut de PSD, iar Silviu Dumitru a fost înlocuit în postul de prefect al judeţului Dolj de către domnul Florin-Ionuţ Stancu, director al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, susţinut de PSD.

Mioara Manea a fost înlocuită la conducerea Prefecturii Neamţ de către Mihai Archip, iar Felicia Pop va ceda postul de prefect al judeţului Mureş lui Emil-Marius Paşcan, purtătorul de cuvânt al municipalităţii, susţinut de PDL.

Zorinel Niculcea (judeţul Teleorman), Dănuţ Culeţu, Gyorgy Ervin şi Silviu Dumitru au fost trecuţi în postul de inspector guvernamental.

Executivul a decis săptămâna trecută ca principiul mobilităţii să fie aplicat şi în acest an pentru înlocuirea prefecţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici