Haşotti: Băsescu mi-a provocat greaţă

Vicepreşedintele liberal, senatorul Puiu Haşotti, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că intervenţia televizată a preşedintelui Traian Băsescu i-a provocat „greaţă”, menţionând că, cu cât şeful statului va convoca mai multe referendumuri, va veni tot mai puţină populaţie la urne.

3 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Băsescu mi-a provocat greaţă

Haşotti: Băsescu mi-a provocat greaţă

„Dacă până acum Traian Băsescu îmi provoca iritare, este pentru prima oară când mi-a provocat greaţă”, a declarat senatorul PNL.

El şi-a apărat colegul de partid, pe Tudor Chiuariu, despre care a spus că nu este „câtuşi de puţin un mafiot”.

„Atacurile la adresa lui Chiuariu sunt făcute pentru că acesta nu face ceea ce crede Băsescu că trebuie să facă. A dovedit încă o dată că are o mentalitate şi un comportament de dictator reşapat. Chiuariu nu este câtuşi de puţin un mafiot, dar dacă totuşi ar fi, ar avea vreme să se îndrepte, în timp ce Băsescu nu”, a precizat Haşotti.

În ceea ce priveşte anunţul şefului statului potrivit căruia va repeta referendumul dacă acesta va fi invalidat, vicepreşedintele liberal a susţinut că, cu cât va face mai multe referendumuri, cu atât va veni mai puţină populaţie la urne.

De asemenea, cu privire la faptul că Traian Băsescu a admis că va ajuta PD şi PLD la alegerile europarlamentare prin intermediul referendumului, Haşotti a spus: „Nu face decât să recunoască că încalcă Constituţia”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici