Haşotti către Stolojan: Sănătos, sper! Să nu-l mai faceţi să plângă pe Băsescu!

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti l-a ironizat, miercuri, în plenul Parlamentului, pe liderul PLD Theodor Stolojan, despre care a firmat că, în 2002, susţinea că Traian Băsescu este "un om lipsit de onoare" şi că îşi va da demisia de la conducerea PNL dacă se realizează alianţa cu PD.

2 afișări
Imaginea articolului Haşotti către Stolojan: Sănătos, sper! Să nu-l mai faceţi să plângă pe Băsescu!

Imagine din arhiva MediafaxFoto

Haşotti s-a adresat, de la tribuna Parlamentului, direct lui Theodor Stolojan, care se afla într-unul dintre balcoanele sălii de plen, urându-i sănătate, pentru a nu-l mai face să plângă pe Traian Băsescu.

"Bună ziua, domnul Stolojan! Sănătos, sper! Vă doresc multă sănătate, să nu-l mai faceţi să plângă pe ...", s-a adresat senatorul PNL lui Stolojan, în aplauzele şi hohotele de râs ale parlamentarilor liberali.

El a adăugat că, în anul 2002, Stolojan l-a catalogat pe actualul preşedinte al ţării drept "un om lipsit de onoare".

"Vă aduceţi aminte, în mai 2002, la şedinţa Biroului Permanent al PNL, ce aţi spus despre domnul preşedinte Traian Băsescu? Mi-e şi groază să-mi aduc aminte. Aţi spus că este un om lipsit de onoare şi dacă facem alianţă cu PD vă daţi demisia din PNL. Dar consecvenţa e floare rară", i-a mai spus Puiu Haşotti lui Theodor Stolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici