Haşotti cere ca protocolul semnat de Geoană şi Boc să fie făcut public

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti solicită liderilor PSD şi PD, Mircea Geoană, şi, respectiv, Emil Boc, să facă public protocolul de colaborare semnat între cele două formaţiuni.

1 afișare
Imaginea articolului Haşotti cere ca protocolul semnat de Geoană şi Boc să fie făcut public

Haşotti cere ca protocolul semnat de Geoană şi Boc să fie făcut public

"Solicit conducerii PD şi PSD să facă public imediat protocolul semnat între cele două partide. Noi ştim că, de exemplu, Ilie Sârbu urma să fie viceprim-ministru şi ministru al Agriculturii. Restul să ne spună ei", a declarat Haşotti, joi, pentru MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte lipsa unei majorităţi pe care să se bazeze Guvernul Tăriceanu, Haşotti a întrebat retoric "de ce domnul Traian Băsescu nu şi-a prezentat demisia din funcţia de primar general al Capitalei când avea un consiliu general majoritar PSD cu reprezentare PD ultraminoritară, aproape inexistentă".

Liderii PD şi PSD s-au întâlnit, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, concluzia discuţiilor fiind că în cazul în care moţiunea este adoptată de Parlament soluţia de ieşire din criză rezidă într-un guvern de uniune naţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cele două partide, înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură.

Liderii democraţi şi cei social-democraţi s-au întânit, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, pentru a stabili primii paşi în cazul în care Cabinetul Tăriceanu II va cădea, au declarat surse din cele două formaţiuni. Acestea au completat că preşedintele PD, Emil Boc, le-a promis liderilor PSD că, dacă parlamentarii social-democraţi se vor mobiliza şi vor vota moţiunea de cenzură, PD va iniţia chiar în cursul zilei de miercuri o delegaţie de negociere cu PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici