Haşotti: Cu Sorina Plăcintă au fost discuţii încă dinaintea moţiunii de cenzură

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat miercuri că discuţiile privind trecerea Sorinei Plăcintă la PNL au avut loc încă dinaintea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, cel care a negociat această trecere fiind liderul din Vrancea, Nini Săpunaru.

160 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Cu Sorina Plăcintă au fost discuţii încă dinaintea moţiunii de cenzură

Puiu Haşotti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cu doamna senator Sorina Plăcintă au fost discuţii încă dinainte de moţiunea de cenzură în urma căreia a căzut Guvernul Ungureanu, şi discuţiile le-au purtat mai mulţi din PNL, dar în primul rând domnul deputat Nini Săpunaru, preşedintele PNL din Vrancea", a spus Haşotti.

El a arătat că Plăcintă va activa în cadrul grupului senatorial al PNL şi de asemenea în organizaţia PNL Vrancea.

Despre motivele care au dus la demisia acesteia din PDL, Puiu Haşotti a spus că le cunoaşte, dar nu le poate nici discuta, nici comenta.

Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici