Haşotti despre Cioroianu: Dacă tăcea, filosof rămânea

Vicepreşedintele PNL, senatorul Puiu Haşotti, a declarat, marţi, că ministrul liberal de Externe Adrian Cioroianu a recidivat, luni, făcând din nou referire la expulzarea rromilor în deşert, motiv pentru care nu îi mai poate lua apărarea, afirmând totodată că „dacă tăcea, filosof rămânea”.

1 afișare
Imaginea articolului Haşotti despre Cioroianu: Dacă tăcea, filosof rămânea

Haşotti despre Cioroianu: Dacă tăcea, filosof rămânea

„Domnul Cioroianu a greşit, ieri, încă o dată şi nu pot să nu recunosc acest lucru. Eu, ieri, în faţa dumneavoastră, i-am luat apărarea, dar acum nu mai pot să-i iau apărarea. El nu este nici rasist, nici xenofob şi dacă tăcea, filosof rămânea”, a declarat Haşotti.

Întrebat dacă va fi deschis din nou subiectul în viitoarea şedinţă a conducerii liberale, senatorul PNL a susţinut că acest lucru ar putea avea loc după alegerile europarlamentare din 25 noiembrie.

„Nu ştiu dacă săptămâna viitoare va fi un Birou Politic Central al PNL şi, dacă va fi, nu ştiu dacă se va discuta cazul Cioroianu”, a completat vicepreşedintele PNL.

În ceea ce priveşte posibila înlocuire a lui Cioroianu din funcţia de ministru de Externe, Haşotti a spus că „primul-ministru decide viitorul domnului Cioroianu”.

De asemenea, întrebat dacă va propune înlocuirea lui Cioroianu de la conducerea diplomaţiei româneşti, Haşotti a declarat că nu va face acest lucru.

În final, chestionat pe tema susţinerii pe care Cioroianu o mai are din partea sa, Haşotti a spus: „Este o întrebare la care nu vă pot răspunde”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici