Haşotti: Voi vota la referendum proiectul propus de Traian Băsescu

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, vineri, la Constanţa, că îşi va da votul la referendum pentru proiectul propus de Traian Băsescu, deşi legea pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea este mult mai bună decât sistemul dorit de şeful statului.

2 afișări
Imaginea articolului Haşotti: Voi vota la referendum proiectul propus de Traian Băsescu

Haşotti: Voi vota la referendum proiectul propus de Traian Băsescu

Liderul liberal a afirmat că partidul din care face parte a fost prima formaţiune politică din România care a prezentat un proiect pentru votul uninominal, în anul 1998, şi i se pare normal să sprijine orice demers pe această temă.

"Voi vota la referendum proiectul propus de Traian Băsescu deşi legea pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea este mult mai bună. Mi se pare normal să fac acest lucru deoarece PNL a fost primul partid care a iniţiat un proiect de lege pe tema votului uninominal”, a spus Puiu Haşotti.

El a mai spus că, deşi este campanie electorală, există o apatie a partidelor. "Nici nu realizăm că suntem în campanie electorală. Scandalul politic generat de Traian Băsescu a făcut ca această apatie să se manifeste în rândul cetăţenilor, politicienilor şi societăţii civile. Avertizam în urmă cu ceva timp că dacă alegerile europene se vor suprapune peste un referendum, confuzia în rândul alegătorilor va fi mare. Traian Băsescu a greşit când a declanşat acest referendum”, a adăugat vicepreşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici