Hrebenciuc: Băsescu a lăcrimat la întâlnirea cu militarii din Irak pentru că este bolnav de tiroidă

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, joi seară, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că preşedintele Traian Băsescu a lăcrimat la întâlnirea cu militarii din Irak pentru că este bolnav de tiroidă, iar "atunci când ai această boală, lăcrimezi extrem de uşor".

22 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Băsescu a lăcrimat la întâlnirea cu militarii din Irak pentru că este bolnav de tiroidă

Hrebenciuc: Băsescu a lăcrimat la întâlnirea cu militarii din Irak pentru că este bolnav de tiroidă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat de ce crede că a lăcrimat şeful statului, joi, în Irak, la întâlnirea cu militarii români, Hrebenciuc a răspuns: "Este bolnav de tiroidă, cum am fost şi eu".

"Atunci când ai această boală, lăcrimezi extrem de uşor şi eşti extrem de emoţionat", a completat deputatul PSD.

Hrebenciuc a mai spus că, "la unele acţiuni" are şi el tendinţa, din aceeaşi cauză, de a lăcrima mult mai uşor "decât ceilalţi".

"E o chestiune organică", a spus Hrebenciuc.

El a ţinut să sublinieze că, din păcate, lacrimile vărsate de antrenorul Mircea Lucescu la momentul înmânării distincţiilor oferite de şeful statului nu au fost la fel de mult comentate precum cele ale lui Traian Băsescu.

"Nu poţi compara lacrimile lui Mircea Lucescu cu cele ale lui Traian Băsescu", a spus Hrebenciuc.

Preşedintele Traian Băsescu a lăcrimat, joi, în Irak, atunci când i-a evocat pe militarii români căzuţi la datorie în această ţară şi a spus că Armata română "şi-a plătit tributul de sânge şi de responsabilitate pe pământul altei ţări".

"Nu pot să nu amintesc eroii veniţi la datorie, parte din ei s-au recuperat, o parte vor rămâne toată viaţa cu tributul plătit pe pământul irakian alături de militarii coaliţiei. Ce nu vom putea face niciodată oricât le-am cinsti memoria ... nu-i vom putea reda familiilor... pe Bogdan Hâncu şi pe Ioan Grosaru", a spus preşedintele, lăcrimând şi întrerupându-şi de două ori discursul din cauza emoţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici