Hrebenciuc: Dovezile pe care PSD le-a produs sunt incontestabile

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, joi, că social-democraţii şi-au făcut datoria şi acum aşteaptă decizia CC privind contestarea rezultatului alegerilor, el precizând că dovezile pe care PSD le-a "produs" în acest sens sunt incontestabile.

24 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Dovezile pe care PSD le-a produs sunt incontestabile

Hrebenciuc: Dovezile pe care PSD le-a produs sunt incontestabile (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am făcut datoria, acum nu mai aşteptăm decât decizia Curţii Constituţionale", a declarat Hrebenciuc, adăugând că, de acum, depinde de "judecata oamenilor de acolo" ce se va întâmpla.

"Dovezile pe care noi, în schimb, le-am produs, sunt incontestabile", a subliniat Hrebenciuc, precizând că nu ştie când va da Curtea un răspuns la contestarea înaintată de PSD.

Întrebat cum comentează faptul că PSD, spre deosebire de celelalte partide, nu a avansat opinii privind formarea noului Guvern , Hrebenciuc a spus: "După decizia Curţii Constituţionale, o să ne auziţi şi pe noi".

El s-a declarat convins că majoritatea formată în jurul PSD şi PNL rămâne în vigoare în continuare.

Întrebat dacă este viabil un guvern PSD-PNL, în noile condiţii, Hrebenciuc a evitat să răspundă tranşant. "Nu pot să mă pronunţ acum", a spus el.

Întrebat dacă PSD nu ia în calcul faptul că, până la decizia Curţii, zarurile vor fi deja aruncate, Hrebenciuc a răspuns negativ.

PSD a depus, marţi, la Curtea Constituţională, o cerere de anulare a turului al doilea al alegerilor prezidenţiale şi de repetare a scrutinului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici