Hrebenciuc: Liderii PDL nu sunt supăraţi pe PSD în urma declaraţiilor din CExN

Liderul grupului parlamentar PSD din Cameră, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, că în şedinţa coaliţiei s-a discutat pe tema crizei economice şi a asumării răspunderii Guvernului pe coduri, el afirmând că liderii PDL nu sunt supăraţi pe PSD în urma CExN de la Turnu Măgurele.

24 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Liderii PDL nu sunt supăraţi pe PSD în urma declaraţiilor din CExN

Hrebenciuc: Liderii PDL nu sunt supăraţi pe PSD în urma declaraţiilor din CExN (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă liderii PDL şi-au manifestat supărarea, în şedinţa coaliţiei de luni, Hrebenciuc a răspuns: „Nu. De ce să fie supăraţi? Am discutat despre problemele crizei şi asumarea răspunderii de azi (luni, pe codurile juricie, n.r.)”.

Liderii PSD şi PDL s-au întâlnit, luni dimineaţă, în şedinţa coaliţiei, la grupul parlamentar al social-democraţilor de la Camera Deputaţilor, după ce avuseseră întâlniri separate.

Chestionat de jurnalişti, premierul Emil Boc a evitat, înainte de şedinţa coaliţiei, să facă declaraţii despre cea mai recentă şedinţă a CExN a PSD, el precizând doar că se va întâlni cu liderii social-democraţi, în cadrul şedinţei coaliţiei, "la fel ca în fiecare luni".

Liderii PSD s-au întrunit la sfârşitul săptămânii trecute, la Turnu Măgurele, într-un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Realitatea TV a difuzat, duminică, o înregistrare din şedinţa CExN al PSD, în care vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea spune despre ministrul PDL Radu Berceanu că este un "tâmpit", că premierul Emil Boc este un "tâşt-bâşt", iar ministrul Vasile Blaga "vorbeşte numai dimineaţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici