Igaş: Avem nevoie de linişte. Dacă se decide remanierea - scurt şi fără foarte multe comentarii

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, luni, întrebat dacă este necesară o remaniere, că el crede că în momentul de faţă este nevoie "de foarte multă linişte", iar dacă se va lua o decizie în acest sens să fie făcută "scurt şi fără foarte multe comentarii".

217 afișări
Imaginea articolului Igaş: Avem nevoie de linişte. Dacă se decide remanierea - scurt şi fără foarte multe comentarii

Igaş: Avem nevoie de linişte. Dacă se decide remanierea - scurt şi fără foarte multe comentarii (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Eu cred că în momentul de faţă noi avem nevoie de foarte multă linişte, iar dacă se va lua o decizie în acest sens - scurt şi fără foarte multe comentarii", a precizat Traian Igaş.

El a mai arătat că, din punctul său de vedere, aceste lucruri trebuie discutate întâi în interiorul partidului, pe urmă în interiorul coaliţiei de guvernământ şi abia apoi în spaţiul public.

Întrebat dacă subiectul acesta se va discuta în şedinţa BPN al PDL de luni, Igaş a răspuns: "Dacă sunt colegi care au ceva de spus şi de discutat, vom discuta".

La rândul său, Gheorghe Ialomiţianu a declarat că premierul are mandat din partea BPN să decidă în ce moment trebuie să facă acest lucru şi cine trebuie remaniat.

"Decizia va fi luată de primul-ministru, are mandat din partea BPN să decidă în ce moment trebuie s-o facă sau cine trebuie să fie remaniat. Este decizia primului ministru şi trebuie s-o respectăm", a spus ministrul Finanţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici