Igaş: I-am transmis lui Boc să facă ordine în ministere, după moţiune se impun schimbări şi comasări

Liderul senatorilor PDL, Constantin Igaş, a declarat, luni seară, la Antena 3, că parlamentarii democrat-liberali i-au spus lui Boc "să facă ordine în ministere" imediat după moţiune, menţionând că se impune schimbarea unor miniştri şi comasarea unor ministere, atribut care aparţine premierului.

20 afișări
Imaginea articolului Igaş: I-am transmis lui Boc să facă ordine în ministere, după moţiune se impun schimbări şi comasări

Igaş: I-am transmis lui Boc (Foto) să facă ordine în ministere, după moţiune se impun schimbări şi comasări (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Ceea ce ne revine nouă, oamenilor politici, celor care susţin Guvernul e să punem o anumită presiune pe Guvern şi într-adevăr să vedem la nivel de minister, la nivel de agenţie, că şi acei secretari de stat, şi acei directori să coboare plafonul salarizării mult mai jos. În acel moment devenim credibili, puterea exemplului e cea mai bună. Şi acesta este mesajul pe care noi i l-am transmis premierului, imediat după moţiune să treacă la acest lucru, a face ordine în ministere", a spus Constantin Igaş la Antena 3.

Senatorul PDL a menţionat, întrebat fiind dacă trebuie păstraţi aceiaşi oameni în fruntea ministerelor, că acest lucru "este atributul primului-ministru".

"E atributul primului-ministru să-şi schimbe oamenii. (...) Dar cred că se impune schimbarea unor miniştri. Că se vor comasa, că nu se vor comasa ministere, n-am ce să discut aici, e treaba primului-ministru. Cert e că domnia sa trebuie să vină în faţa opiniei publice, şi în faţa noastră, a parlamentarilor care îl sprijinim să ne spună concret care sunt măsurile şi să le şi facă. Trebuie să şi recunoaştem în anumite momente că sunt şi greşeli", a conchis Igaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici