Ilie Sârbu: Îl voi sprijini pe Victor Ponta, dacă îmi va solicita

Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că alegerea lui Victor Ponta la şefia PSD reprezintă un succes al celor care doresc schimbarea, el precizând că îl va sprijini pe Ponta în activitatea de preşedinte al PSD, dacă acesta îi va solicita.

18 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu: Îl voi sprijini pe Victor Ponta, dacă îmi va solicita

Ilie Sârbu: Îl voi sprijini pe Victor Ponta, dacă îmi va solicita (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Cred că nu e numai un succes al lui Victor, este un succes al celor care doresc schimbarea, şi cred eu că în sfârşit se poate produce această schimbare în folosul partidului. Până acum au fost tot felul de artificii, acum cred că tinerii au şi uşile şi ferestrele deschise şi trebuie să ne arate ce pot", a spus Ilie Sârbu.

El a arătat că îl va sprijini pe Ponta dacă îi va solicita acest lucru.

Întrebat dacă alegerea ginerelui său, Victor Ponta, în funcţia de preşedinte al PSD, a produs o mare bucurie în familia sa, şi lui personal, ca socru, Ilie Sârbu a spus: "Nu aş fi sincer dacă nu aş spune că mă bucur. Dacă nu ar fi ieşit Victor, atunci aveam o mare tristeţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici