Ilie Sârbu: Mă aşteptam la această numire

Preşedintele PSD Timiş, Ilie Sârbu, a declarat, joi, după desemnarea lui Emil Boc de către Traian Băsescu drept premier al României, că se aştepta la această numire încă din campania electorală şi că "rămâne de văzut" dacă noul cabinet va fi validat de Parlament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

18 afișări
Imaginea articolului Ilie Sârbu: Mă aşteptam la această numire

Ilie Sârbu: Mă aşteptam la această numire (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Putea să propună pe altcineva? Eu cred că nu. Mă aşteptam la această numire, am spus-o încă din campania electorală", a spus Sârbu.

Întrebat dacă noul cabinet are şanse să fie validat de Parlament, Sârbu a replicat: "Asta rămâne de văzut, ce majoritate au".

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, joi, că l-a desemnat pe preşedintele PDL, Emil Boc, pentru funcţia de premier, menţionând că a făcut acest lucru luând în considerare propunerea democrat-liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici