Iliescu a vorbit cu Boc despre numirea unor secretari de stat

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu l-a abordat, marţi, la Parlament, pe premierul Emil Boc pentru o discuţie legată de numirea unor secretari de stat, şeful Guvernului explicându-i însă liderului social-democrat că aceasta reprezintă în principal o problemă a PSD.

15 afișări
Imaginea articolului Iliescu a vorbit cu Boc despre numirea unor secretari de stat

Iliescu a vorbit cu Boc despre numirea unor secretari de stat (Montaj Foto)

La finalul şedinţei solemne dedicată aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea NATO, organizată la Palatul Parlamentului, premierul Boc a ieşit din sală împreună cu ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

După o scurtă discuţie cu ministrul, şeful Guvernului a vrut să se îndrepte spre lift, dar a fost oprit din drum de Ion Iliescu, care l-a ţinut de braţ pentru o scurtă discuţie, pe finalul căreia a venit şi preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Discuţia a durat doar câteva zeci de secunde, fiind încheiată de premierul Boc care a ridicat din umeri şi a spus zâmbind: "Asta e problema PSD".

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ulterior agenţiei MEDIAFAX că discuţia sa cu premierul a fost legată de numirea unor secretari de stat.

Întrebat dacă a fost vorba de numirea unui secretar de stat şi la Ministerul Justiţiei, Iliescu a răspuns că "asta nu are importanţă".

Maia Teodoroiu a fost nominalizată de PSD în luna ianuarie pentru un post de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, dar nu a fost numită încă în funcţie de premierul Emil Boc. Tergiversarea numirii ca secretar de stat a Maiei Teodoroiu a fost de mai multe ori reproşată de liderii PSD premierului Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici