Iliescu: Am votat ca prin contribuţia noastră să consolidăm rolul grupului social-democrat din PE

Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, duminică, la Liceul Jean Monnet din Capitală, el declarând că a votat pentru consolidarea statutului României de stat membru al UE şi pentru "consolidarea locului şi rolului grupului social-democrat din Parlamentul European, al stângii europene".

43 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Am votat ca prin contribuţia noastră să consolidăm rolul grupului social-democrat din PE

Iliescu: Am votat ca prin contribuţia noastră să consolidăm rolul grupului social-democrat din PE (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Ion Iliescu a venit la secţia de votare pentru alegerile europarlamentare de la Liceul Jean Monnet cu o oră mai târziu decât ora anunţată. Imediat după Ion Iliescu a intrat în secţia de votare şi ministrul Transporturilor, Dan Şova.

După ce a votat, Ion Iliescu l-a salutat pe Dan Şova, care aştepta să primească ştampila şi buletinul de vot. Cei doi au purtat o scurt discuţie, apoi Ion Iliescu a mers să predea ştampila de vot şi să îşi ia cartea de identitate.

Ion Iliescu le-a spus jurnaliştilor care l-au aşteptat în secţia de votare că a votat pentru ca, prin contribuţia europarlamentarilor români, să fie consolidat statutului României de stat membru al UE, dar şi rolul grupului social-democrat din Parlamentul European, al stângii europene.

"Am votat să consiolidăm statului de membru al Uniunii Europene. Pe de altă parte aş vrea ca, prin contribuţia noastră, să consolidăm locul şi rolul grupului social-democrat din Parlamentul European, al stângii europene", a mai spus Ion Iliescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici