Iliescu: Depunerea mandatului de către Geoană, o chestiune internă de partid, congresul decide

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că depunerea mandatului lui Mircea Geoană este decisă de Congresul partidului, el precizând că acest for statutar se va ţine la momentul potrivit, că va fi pregătit în mod "corespunzător" şi că va urma unei analize "corespunzătoare".

23 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Depunerea mandatului de către Geoană, o chestiune internă de partid, congresul decide

Iliescu: Depunerea mandatului de către Geoană, o chestiune internă de partid, congresul decide (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze oportunitatea unei analize interne în PSD, referitoare la alegerile prezidenţiale, precum şi a unui Congres, Iliescu a spus: "Este problema proprie a partidului. Am discutat despre acest lucru. Nu este momentul acum şi pripeala nu este binevenită. Şi nici intrarea în panică".

El a precizat că analiza este e o chestiune ce priveşte partidul şi se va pune această problemă, "cu toată seriozitatea", pentru a se face o "analiză de jos până sus".

Iliescu a precizat că şi Congresul PSD se va ţine, urmând a se discuta când este momentul cel mai potrivit.

Întrebat despre depunerea mandatului lui Mircea Geoană, ca urma re a pierderii alegerilor prezidenţiale, Iliescu a spus: "Este o chestiune internă de partid. Congresul este cel care decide. El va fi pregătit în mod corespunzător".

Întrebat care sunt sansele ca Geoană să mai obţină un mandat, Iliescu a precizat: "Nu discutăm acum această treabă. Este o chestiune de partid. Va urma analiza corespunzătoare".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici