Iliescu, deranjat de un alegător care scanda "Stima noastră şi mândria, Adrian din România"

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a propus joi unui alegător care participa la mitingul electoral în Mizil să nu mai scandeze lozinca "Stima noastră şi mândria, Adrian din România", întrucât aduce aminte de formule desuete şi l-a rugat să păstreze un spirit democratic în cadrul manifest

10 afișări
Imaginea articolului Iliescu, deranjat de un alegător care scanda "Stima noastră şi mândria, Adrian din România"

Iliescu, deranjat de un alegător care scanda "Stima noastră şi mândria, Adrian din România" (Imagine: Mediafax Foto)

Ion Iliescu a participat joi, la Mizil, la un miting electoral unde l-a susţinut, în faţa câtorva sute de alegători, pe candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor, Adrian Năstase.

În timpul discursurilor susţinute la Mizil, un alegător care deţinea şi o porta-voce a scandat în mod repetat: "Stima noastră şi mândria, Adrian din România".

În timpul discursului său, Ion Iliescu a sesizat această scandare şi a intervenit, oprindu-se din discurs. "Vă propun să renunţăm la această formulă care aduce aminte de altele. Se striga pentru Ceauşescu aşa ceva. Să păstrăm un spirit democratic în raporturile dintre noi", a făcut apel Iliescu.

Alegătorul vizat s-a conformat solicitării preşedintelui de onoare al PSD şi nu a mai scandat pe parcursul mitingului această lozincă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici