Iliescu despre întâlnirea de la Snagov:Să nu se substituie astfel de discuţii structurilor statutare

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, înainte de a intra la şedinţa BPN, că nu ştie de întâlnirea de la Snagov, la care au participat Viorel Hrebenciuc şi Mircea Geoană, apreciind totodată că astfel de întâlniri nu trebuie să se substituie structurilor de partid.

27 afișări
Imaginea articolului Iliescu despre întâlnirea de la Snagov:Să nu se substituie astfel de discuţii structurilor statutare

Iliescu despre întâlnirea de la Snagov:Să nu se substituie astfel de discuţii structurilor statutare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti despre întâlnirea de la Snagov, la care nu a fost invitat, Iliescu a răspuns: "Nu cunosc. Nici nu vreau să le comentez. Adică, prietenii trebuie să se vadă, este treaba lor, dar să nu se substituie unor structuri statutare care discută probleme interne de partid. Altminteri, în mod particular, unul sau altul, să se întâlnească între ei ca prieteni, sunt chestiuni umane, nu e nimic exagerat".

Preşedintele de onoare al PSD a evitat să comenteze competiţia din cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor pentru funcţiile de lider al grupului şi vicepreşedinte al Camerei.

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, duminică, la Realitatea Tv, că, înainte de a veni la emisiune, a participat, împreună cu câţiva colegi, la Snagov, la o întâlnire cu liderul PSD, Mircea Geoană, el precizând că nu a avut loc niciun complot acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici