Iliescu îşi serbează ziua de naştere la hotel cu membri ai PSD Bucureşti

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sărbători împlinirea vârstei de 81 de ani, joi, la Hotel Phoenicia, alături de membri PSD Bucureşti, urmând să îşi lanseze şi cartea "După 20 de ani".

46 afișări
Imaginea articolului Iliescu îşi serbează ziua de naştere la hotel cu membri ai PSD Bucureşti

Iliescu îşi serbează ziua de naştere la hotel cu membri ai PSD Bucureşti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ion Iliescu va fi prezent la Hotel Phoenicia începând cu ora 17.00, unde, timp de aproximativ două ore, va sărbători împreună cu membri ai organizaţiei PSD Bucureşti, precum şi cu alte persoane care vor veni să îl felicite.

Pe lângă sărbătorirea aniversării sale, preşedintele de onoare al PSD va lansa, joi, şi volumul intitulat "După 20 de ani".

În acest an, pe lângă împlinirea vârstei de 81 de ani, Ion Iliescu va sărbători şi 60 de ani de căsătorie, el fiind căsătorit cu Nina Iliescu din 21 iulie 1951.

Este pentru prima dată în ultimii ani când Ion Iliescu îşi serbează ziua de naştere la un hotel, onomasticile şi aniversările anterioare având loc, cu precădere, la sediul din strada Atena nr.11.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici