În convorbirea telefonică, Orban îi reproşează lui Turcescu acuzaţiile acestuia la adresa sa

Postul Realitatea Tv a difuzat, joi seară, convorbirea telefonică dintre Ludovic Orban şi Robert Turcescu, în care ministrul îi reproşează jurnalistului acuzaţiile pe care i le-a adus în cazul accidentului rutier şi îi spune că este "nesimţit" şi nu are bun simţ.

1 afișare
Imaginea articolului În convorbirea telefonică, Orban îi reproşează lui Turcescu acuzaţiile acestuia la adresa sa

În convorbirea telefonică, Orban îi reproşează lui Turcescu acuzaţiile acestuia la adresa sa

Robert Turcescu a susţinut că, la începutul convorbirii telefonice, Ludovic Orban ar fi proferat injurii la adresa sa. Această parte a convorbirii nu a fost însă înregistrată.

În partea convorbirii care a fost înregistrată şi difuzată joi seara de Realitatea Tv, Ludovic Orban îi reproşează lui Robert Turcescu faptul că el şi ziarul pe care îl conduce au susţinut că era băut în momentul accidentului, că a fugit de la locul acestuia şi că a accidentat o persoană.

"Nu ţi-e ruşine un pic, măi nesimţitule? N-ai dram de bun simţ. S-a demonstrat clar că am stat acolo ca un copil normal. (...) Spune: ce ai împotriva mea? Tu ai fost până acum ca un procuror", îi mai spune Orban lui Turcescu.

Cei doi îşi spun pe nume în convorbirea telefonică.

Robert Turcescu a precizat, înaintea difuzării înregistrării, că a vorbit şi joi cu ministrul Transporturilor pe care l-a invitat în emisiune să-şi ceară scuze, însă acesta a refuzat invitaţia, astfel că a decis difuzarea înregistrării.

Aflat joi seară într-o emisiune la Antena 3, Ludovic Orban a spus că îl cunoaşte pe Robert Turcescu de 11 ani şi că de aceea îi spun pe nume. El a precizat că jurnalistul i-a făcut oferta de a-l avea invitat joi seară în emisiunea televizată, invitaţie despre care ministrul a spus că avea "un sens uman", adică de a nu difuza înregistrarea convorbirii.

Ludovic Orban a precizat că a refuzat invitaţia, fiind de acord cu difuzarea înregistrării, pentru că nu are de ce să-i fie ruşine pentru ce a spus. El a susţinut că nu era băut în momentul convorbirii telefonice.

Ministrul a menţionat că l-a sunat de 3-4 ori pe jurnalist, iar discuţia dintre ei a fost una "amicală".

Jurnalistul Robert Turcescu a afirmat, miercuri, la Realitatea TV, că a fost sunat la ora 19.58 de ministrul Transporturilor Ludovic Orban, care era în stare de ebrietate şi care, folosind un limbaj vulgar, l-a acuzat că are ceva personal cu el, referindu-se la accidentul din Şoseaua Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici