Incident. Ciolacu către Diana Şoşoacă: dreptul meu la viaţă nu se negociază

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a solicitat imperios ca toţi participanţii la şedinţa solemnă din Parlament să poarte mască de protecţie. „Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a spus Ciolacu.

39208 afișări
Imaginea articolului Incident. Ciolacu către Diana Şoşoacă: dreptul meu la viaţă nu se negociază

Incident. Ciolacu i-a cerut Dianei Şoşoacă să poarte mască: dreptul meu la viaţă nu se negociază

Marcel Ciolacu a făcut solicitarea înainte de discursul pe care l-a susţinut luni în Parlament. Pe fundal se aude vocea senatoarei independente Diana Şoşoacă.

„Eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtaţi mască şi să mă protejaţi ca să nu mă îmbolnăviţi”, a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat de ce i-a solicitat colegei să poarte mască de protecţie.

„Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a declarat Ciolacu.

Incidentul a avut loc luni în timpul şedinţei solemne de la Parlament pentru marcarea a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici