Întâlnire Călin Popescu Tăriceanu- Niculae Bădălău, numărul 2 din PSD, în biroul preşedintelui Senatului

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău discută, la ora transmiterii ştirii, la Senat, întâlnirea având loc după ce Bădălău a avut o discuţie în această dimineaţă cu premierul Mihai Tudose.

1977 afișări
Imaginea articolului Întâlnire Călin Popescu Tăriceanu- Niculae Bădălău, numărul 2 din PSD, în biroul preşedintelui Senatului

Întâlnire Călin Popescu Tăriceanu- Niculae Bădălău, în biroul preşedintelui Senatului

Discucţiile dintre preşedintele Senatului şi Niculae Bădălău au început în jurul orei 15.30.

Niculae Bădălău, preşedinte executiv PSD, a fost în urmă cu câteva ore şi la Palatul Victoria, acolo unde a avut o întâlnire cu premierul Mihai Tudose.

”Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a ajuns la Guvern în jurul orei 11.00, el având o discuţie de circa jumătate de oră cu premierul Mihai Tudose”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

Bădălău, a transmis o scrisoare liderilor partidului în cadrul şedinţei Comitetului executiv de luni, în care a precizat că PSD a acceptat suspendarea democraţiei interne, lucru pe care îl consideră o eroare care trebuie asumată de formaţiune.

„Vă supun atenţiei o serie de provocări şi posibile soluţii la acestea, având credinţa că doar împreună putem reuşi. 1. Renaşterea democraţiei interne din PSD: dialog, transparenţă, responsabilitate. Pas cu pas, partidul nostru a acceptat suspendarea democraţiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie să ne-o asumăm: PSD şi-a demis propriul guvern prin moţiune de cenzură; decizii economice majore, precum impozitul pe gospodărie, au fost anunţate şi apoi abandonate; fluiditatea schimbării în funcţiile ministeriale este prea mare pentru ca un guvern să poată cu adevărat performa; nu toţi cei care au devenit miniştri erau cunoscuţi în partid sau recunoscuţi profesional în domeniile respective pentru a merita un loc în guvern”, se arată în scrisoarea lui Bădălău.

Bădălău atrage atenţia că aceste erori şubrezesc încrederea cetăţenilor în PSD.

„Primul pas este să considerăm legitime şi opiniile cu care nu suntem de acord, să abandonăm iluzia falselor unanimităţi. Pasul al doilea este punerea în funcţiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectivă a partidului”, se mai arată în scrisoarea preşedintelui executiv al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici