Întâlnirea dintre Nicuşor Dan şi Florin Cîţu a fost mutată la sediul PNL

  • Primarul general al Capitalei şi premierul s-au întâlnit, joi, la sediul PNL, deşi întrevederea urma să aibă loc la Palatul Victoria.
  • Nicuşor Dan afirmă că nu are certificat verde „în momentul ăsta”, dar „nu asta a fost problema”. „Am ajuns acolo şi mi s-a comunicat să vin aici”, a spus edilul.
627 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea dintre Nicuşor Dan şi  Florin Cîţu a fost mutată la sediul PNL

Întâlnirea dintre Nicuşor Dan şi Florin Cîţu a fost mutată la sediul PNL

„Ne-a chemat dl. prim-ministru, că avea o discuţie aici. Nu am în momentul ăsta (certificat verde - n.r.), dar nu ăsta a fost motivul pentru care am venit aici. Am ajuns acolo şi mi s-a comunicat să vin aici”, spune Nicuşor Dan, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că întâlnirea premierului cu primarul general al Capitalei şi cu primarul Sectorului 6 s-ar fi mutat de la Palatul Victoria la sediul PNL pentru că Nicuşor Dan nu a fost lăsat să între în clădirea Guvernului pentru că nu deţinea actul medical.

Nicuşor Dan spune că se va vaccina împotriva COVID-19.

El evită să răspundă clar dacă e de acord cu introducerea obligativităţii certificatului verde în instituţiile publice.

„Este o decizie pe care o ia Parlamentul în urma numeroaselor discuţii. Este o dezbatere care are loc în tote statele europene, o dezbatere complicată, cu aspecte constituţională”, spune primarul general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici