Investiţie de 17 milioane de lei într-un centru de radioterapie la Spitalul Municipal Ploieşti

Ministerul Sănătăţii a anunţat miercuri finalizarea licitaţiei internaţionale pentru achiziţia de echipamente de radioterapie pentru dotarea noului centru de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploieşti.

92 afișări
Imaginea articolului Investiţie de 17 milioane de lei într-un centru de radioterapie la Spitalul Municipal Ploieşti

Potrivit Ministerului, proiectul cuprinde furnizarea a două acceleratoare lineare medicale, staţii pentru planificare tratament, staţii de conturare, staţii de înregistrare şi verificare a planurilor de tratament, sisteme de dozimetrie şi execuţia lucrărilor pentru amenajarea spaţiilor în vederea instalării şi funcţionării echipamentelor.

Execuţia lucrărilor de amenajare, livrarea echipamentelor, instalarea şi instruirea personalului pentru utilizarea echipamentelor vor fi finalizate în prima parte a anului 2024.

Investiţia se ridică la 17 milioane de lei şi este finanţată de Banca Mondială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici