Ioan Munteanu îşi anunţă candidatura la şefia grupului parlamentar PSD

Deputatul PSD Ioan Munteanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că va candida la şefia grupului parlamentar al PSD, condus până acum de Viorel Hrebenciuc, el precizând că şi-a anunţat deja candidatura colegilor care ar putea să îi acorde votul în acest sens.

38 afișări
Imaginea articolului Ioan Munteanu îşi anunţă candidatura la şefia grupului parlamentar PSD

Ioan Munteanu îşi anunţă candidatura la şefia grupului parlamentar PSD

"Eu am anunţat deja că voi candida pentru funcţia de lider de grup PSD la Camera Deputaţilor, de la 1 februarie. Le-am spus colegilor care m-ar putea sprijini", a declarat Munteanu pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că a început deja să îşi facă lobby pentru funcţia de lider al grupului parlamentar.

Munteanu nu a dorit să dezvăluie numele colegilor social-democraţi care îl spijină pentru funcţia de lider de grup, el invocând faptul că, dacă i-ar divulga, "i-ar face domnul Hrebenciuc cu flacăra violet de nu se mai văd".

Ioan Munteanu a precizat că nu doreşte să facă publice argumentele pentru care doreşte schimbarea lui Hrebenciuc din poziţia de lider de grup, el precizând că le va expune în prima şedinţă de grup, când îşi va şi anunţa în mod oficial candidatura.

În sesiunea parlamentară trecută s-a încercat înlocuirea lui Viorel Hrebenciuc din funcţia de lider de grup al PSD, de către fostul deputat PSD Eugen Nicolicea, devenit, între timp, deputat independent.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că mai mulţi deputaţi ar dori schimbarea lui Viorel Hrebenciuc din funcţia de lider de grup, aceştia fiind, în special, deputaţi tineri, afiliaţi grupărilor Năstase, Ponta, Mitrea din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici