Iohannis: Cu certitudine nu sunt un om manipulat, nici din umbră, nici din lumină

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu este un om manipulat, "nici din umbră, nici din lumină", ci un politician "foarte independent", în spatele căruia se află o majoritate parlamentară.

11 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Cu certitudine nu sunt un om manipulat, nici din umbră, nici din lumină

Iohannis: Cu certitudine nu sunt un om manipulat, nici din umbră, nici din lumină (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iohannis a fost întrebat, în conferinţa de presă, dacă se consideră manipulat.

"Cu certitudine nu sunt un om manipulat, nici din umbră, nici din lumină, sunt un politician foarte independent, iar textul cu coaliţia care este în spatele meu a fost atât de mult spus încât şi-a pierdut tot interesul. În spatele meu, aşa cum s-a văzut, nu se află decât o majoritate parlamentară", a afirmat el.

Primarul din Sibiu a fost întrebat apoi dacă mai este dispus să preia Guvernul pentru o perioadă atât de scurtă, până după alegeri.

"M-am arătat dispus să conduc un guvern în condiţiile de criză de acum. În condiţiile în care voi fi numit, sunt dispus să preiau Guvernul", a spus Klaus Iohannis.

Cabinetul propus de Lucian Croitoru a fost respins, miercuri, de Parlament. Guvernul Croitoru a primit 189 de voturi "pentru", 250 de voturi "împotrivă", iar un vot a fost anulat. Pentru a fi învestit, Cabinetul ar fi trebuit să primească 236 de voturi favorabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici