Iohannis, despre afirmaţiile lui Quintus privind fuziunea cu PDL: Opţiunea PNL e clară

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a comentat, marţi, afirmaţiile liberalului Mircea Ionescu Quintus, care a vorbit despre varianta unei alianţe cu PDL dacă democrat-liberalii nu renunţă la identitatea lor, el afirmând că decizia PNL a fost clară, în congres, pentru fuziune.

345 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre afirmaţiile lui Quintus privind fuziunea cu PDL: Opţiunea PNL e clară

Klaus Iohannis (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Foto)

”Opţiunea şi linia PNL este foarte clară şi a fost stabilită de congresul PNL. PNL este clar pentru fuziunea cu PDL şi vor continua chiar astăzi negocierile cu noua echipă din partea noastră, în deplină cunoştinţă de cauză şi cu decizia congresului în spate”, a precizat Iohannis.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, marţi, înaintea primei reuniuni a noului Birou Politic al partidului, că în cazul în care liderii PDL nu vor accepta ca partidul lor să renunţe la denumire şi identitate nu se mai poate ajunge decât la o alianţă a celor două partide.

Ludovic Orban şi Teodor Atanasiu au fost incluşi în Comisia de negociere cu PDL, din care nu mai fac parte Mircea Roşca şi Rareş Mănescu, a decis, marţi, Biroul Politic Naţional al PNL.

Astfel, noua componenţă a Comisiei de negociere cu PDL este: Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Eduard Hellvig, Sorin Frunzăverde şi Marian Petrache.

Marţi, de la ora 18.00, este programată o nouă şedinţă a comisiilor de negociere pentru fuziunea dintre PNL şi PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici