Iohannis despre avionul deturnat în Belarus: o situaţie nemaiîntâlnită, vom vorbi despre sancţiuni

Preşedintele României Klaus Iohannis a spus că în cazul avionului din Belarus este vorba despre o situaţie nemaiîntâlnită. Este un avion deturnat, în Consiliul European vom vorbi despre sancţiuni şi investigaţii, a precizat şeful statului.

832 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre avionul deturnat în Belarus: o situaţie nemaiîntâlnită, vom vorbi despre sancţiuni

Iohannis despre avionul deturnat în Belarus: o situaţie nemaiîntâlnită, vom vorbi despre sancţiuni

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat care sunt temele de politică externă incluse pe agenda Consiliului European.

Luni seara, liderii europeni vor vorbi despre Orientul Mijlociu şi despre situaţia din Belarus.

În cazul avionului oprit la sol, liderii UE vor stabilii dacă vor fi impuse sancţiuni.

„Avem două teme de mare actualitate, evoluţia din Orientul Mijlocui şi avem situaţia avionului deturnat în Belarus, ceva nemaiîntâlnit, trebuie să vorbim despre sancţiuni şi investigaţii”, a spus Iohannis înainte de şedinţa Consiliului European.

În şedinţa de luni, liderii europeni vor mai vorbi despre relaţia cu Rusia şi cu Marea Britanie după Brexit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici