Iohannis despre motivele pentru care Tăriceanu vrea suspendarea preşedintelui: Exerciţiu de imagine

Klaus Iohannis susţine că motivul demersului lui Călin Popescu Tăriceanu privind o a treia suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu este faptul că Tăriceanu vrea să facă "un exerciţiu de imagine" pe acest subiect, Iohannis spunând că este un "exerciţiu de imagine nereuşit".

264 afișări
Imaginea articolului Iohannis despre motivele pentru care Tăriceanu vrea suspendarea preşedintelui: Exerciţiu de imagine

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Prezent, marţi seară, la Ploieşti, unde s-a întâlnit cu aproape o mie de membri ai partidelor care formează ACL, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus, în discursul susţinut în faţa acestora, că demersul privind o a treia suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu este "un spectacol steril” şi "o prostie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ăsta este tipul de politică pe care nu mi-l doresc", a spus, în acest context, Klaus Iohannis.

Ulterior, întrebat într-o conferinţă de presă ce îl determină, în opinia sa, pe Călin Popescu Tăriceanu să susţină ideea unei a treia suspendări a preşedintelui, Iohannis a spus că este vorba despre "un exerciţiu de imagine, dar unul nereuşit".

Luni, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a început demersurile pentru a prezenta liderilor grupurilor parlamentare, atât din Senat, cât şi din Cameră, iniţiativa legată de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Cererea de suspendare a preşedintelui României cuprinde trei elemente pentru care se doreşte demiterea lui Traian Băsescu, şi anume faptul că preşedintele s-a implicat în campania PMP, intervenţia directă la preşedintele Comisiei Europene în cazul comisarului european şi raporturi instituţionale în forme necivilizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici