Iohannis, despre suspendarea şedinţei CSAT: Vă asigur că nu a fost o suspendare ostilă. Am fost de acord să reluăm discuţiile

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, referitor a suspendarea şedinţei CSAT, că acest lucru a fost făcut de comun acord, nefiind una ostilă. Şedinţa a durat peste trei ore şi va fi reluată în data de 19 decembrie.

1111 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre suspendarea şedinţei CSAT: Vă asigur că nu a fost o suspendare ostilă. Am fost de acord să reluăm discuţiile

Iohannis, despre suspendarea şedinţei CSAT: Vă asigur că nu a fost o suspendare ostilă. Am fost de acord să reluăm discuţiile

"Acea suspendare am făcut-o de comun acord, nu a fost o suspendare ostilă, şi am fost de acord să reluăm discuţiile la o dată ulterioară", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la Bruxelles.

Şedinţa CSAT, care a avut loc marţi a fost suspendată de către preşedintele Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite.

”Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care a avut loc marţi, 11 decembrie a.c., a fost suspendată de către Preşedintele României, Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, şeful statului a decis reluarea şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării în data de 19 decembrie, pentru continuarea analizei subiectelor aflate pe ordinea de zi.

Şedinţa CSAT a durat trei ore şi jumătate.

La reuniune au participat premierul Viorica Dăncilă, directorul SRI, Eduard Hellvig, dar şi miniştrii Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader. Au mai fost prezenţi ministrul Apărării, Gabriel Leş, ministrul de Interne, Carmen Dan şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu. Pe de altă parte, directorul SIE, Gabriel Vlase, nu s-a numărat printre participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici