Iohannis execută PSD în cazul Crevedia: Nicio analiză politică nu trebuie evitată

Nicio analiză politică nu trebuie evitată, spune marţi preşedintele Klaus Iohannis după exploziile de la staţia GPL din Crevedia, în contextul în care se arată cu degetul spre PSD.

494 afișări
Imaginea articolului Iohannis execută PSD în cazul Crevedia: Nicio analiză politică nu trebuie evitată

Iohannis execută PSD în cazul Crevedia: Nicio analiză politică nu trebuie evitată

„Nu vreau să dau eu răspunsuri în locul autorităţilor competente. Ştiţi foarte bine că şi procurorii au deschis dosare, şi la Interne se fac verificări. Aşteptăm aceste rezultate, dar ce am vrut să transmit tuturor este că: nu accept să se spună la sfârşit asta e, au fost accidente. Trebuie îmbunătăţite sistemele şi da, bănuiesc unde vreţi să bateţi, nici o analiză politică nu trebuie evitată”, spune Klaus Iohannis.

El a fost întrebat cine este, din punctul său de vedere, vinovatul moral pentru ceea ce s-a întâmplat la Crevedia.

Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia, care aparţine fiului lui Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal. Iar primarul din Crevedia este tot membru PSD, un partid aflat în alianţă politică cu PNL.

Doi oameni - soţ şi soţie - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajaţi ai Ministerului de Interne - pompieri, poliţişti şi jandarmi care au intervenit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
crevedia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici