Iohannis îl primeşte luni la Cotroceni pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte luni la Cotroceni pe Alexander Vershbow, secretarul general adjunct al NATO, pe care l-a decorat cu Steaua României, a anunţat duminică Administraţia Prezidenţială.

215 afișări
Imaginea articolului Iohannis îl primeşte luni la Cotroceni pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow

Iohannis îl primeşte luni la Cotroceni pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow

Iohannis are programată o întâlnire cu Alexander Vershbow la Palatul Cotroceni luni, la ora 15.00, potrivit programului oficial.

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu ordinul Steaua României în grad de Mare Ofiţer, pentru "interesul susţinut faţă de ţara noastră" şi "sprijinul constant acordat României".

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat la jumătatea lunii aprilie decretul de decorare ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO cu Steaua României în grad de Mare Cavaler, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

"În semn de înaltă apreciere a interesului susţinut faţă de ţara noastră şi a sprijinului constant acordat României, pentru viziunea pusă în dezvoltarea şi realizarea securităţii euro-atlantice, pentru promovarea cooperării la nivel internaţional în vederea abordării cu succes a provocărilor noului mileniu, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer, domnului ambasador Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)", potrivit sursei citate.

Vershbow a făcut o vizită în România în noiembrie 2015, la reuniunea şefilor de stat din Europa Centrală şi de Est, care a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu acea ocazie, Alexander Vershbow a avut şi o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici