Iohannis, întrebat de ce nu a recurs la atacuri la familie în campanie: "Decât să fiu mârlan, mai bine pierd"

Prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, în ultima conferinţă de presă din campania electorală, că nu a apelat la atacuri la familie şi la persoană în lupta politică, menţionând că decât să fie "mârlan", mai bine pierde.

22795 afișări
Imaginea articolului Iohannis, întrebat de ce nu a recurs la atacuri la familie în campanie: "Decât să fiu mârlan, mai bine pierd"

Klaus Iohannis (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Prezidenţiabilul ACL a fost rugat să sintetizeze într-o propoziţie diferenţa fundamentală între el şi contracandidatul său, Victor Ponta.

"Prefer să nu răspund. Singurul răspuns pe care aş putea să-l dau v-ar induce poate o notă de aroganţă şi nu vreau", a replicat Iohannis.

Pe de altă parte, el a fost întrebat de ce a evitat, cu riscul pierderii de puncte, să facă atacuri la familie în cursul campaniei electorale. "Decât să fiu mârlan, mai bine pierd", a replicat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici