Iohannis: Niciun român nu trebuie să se teamă. România e foarte bine apărată

România este foarte bine apărată şi niciun român nu trebuie să se teamă, spune preşedintele Klaus Iohannis, în contextul tensiunilor de la graniţa Ucrainei. El a făcut această declaraţie în prezenţa secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg.

3648 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Niciun român nu trebuie să se teamă. România e foarte bine apărată

Iohannis: Niciun român nu trebuie să se teamă. România e foarte bine apărată

„Vreau să fiu foarte explicit şi foarte clar: România e foarte bine apărată şi are toate garanţiile de securitate. Niciun român nu trebuie să se teamă”, a declarat Klaus Iohannis.

El a explicat de unde vine această siguranţă şi care sunt garanţiile de securitate.

„În primul rând, forţele noastre armate, care s-au dezvoltat enorm în ultimii ani, sunt foarte bine pregătite şi sunt pregătite pentru orice scenariu. În plus, România este în Alianţa NATO, cea mai puternică alianţă militară din câte au existat în istorie. Pentru a veni în sprijinul nostru, iată că avem aceşti militari pe care i-am salutat aici, în baza Mihail Kogălniceanu şi alţii care au venit din state partenere strategice pentru a lucra împreună cu militarii ronmâni”, conchide Iohannis.

CITEŞTE AICI Secretarul general NATO: România este un membru important al NATO şi nu este singură în actuala criză

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici