Iohannis nu a primit nicio solicitare din partea lui Băsescu de a se întâlni cu el duminică

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că nu a primit nicio solicitare din partea lui Traian Băsescu de a se întâlni cu el duminică, zi în care şeful statului va avea un miting în municipiu, afirmând că el şi-a făcut deja alt program şi că nu va fi în localitate.

18 afișări
Imaginea articolului Iohannis nu a primit nicio solicitare din partea lui Băsescu de a se întâlni cu el duminică

Iohannis nu a primit nicio solicitare din partea lui Băsescu de a se întâlni cu el duminică (Imagine:Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă se va întâlni cu Băsescu duminică, zi în care va avea loc un miting electoral al şefului statului în Piaţa Mare din Sibiu, Iohannis a spus că nu a primit nicio solicitare în acest sens.

"Nu am primit nicio solicitare din partea preşedintelui, în consecinţă nu există niciun program comun cu mine sau cu cineva din Primăria Sibiu", a spus Iohannis.

Acesta a adăugat că are un alt program pentru duminică, care prevede ieşirea din municipiul Sibiu, dar că dacă va primi până atunci o solicitare de a se întâlni cu preşedintele Băsescu o va analiza cu "maximă seriozitate".

Iohannis a spus, însă, că nu se simte "ignorat"de preşedinte pentru că în prezent acesta nu face vizite în ţară pentru a vedea bunul mers al lucrurilor, ci este în campanie electorală, ceea ce este diferit de chestiunile pe care le-ar avea ei doi de discutat.

Întrebat dacă ar fi vrut să aibă o întâlnire cu Băsescu, Iohannis a spus că ar fi fost o ocazie bună să discute cu acesta chestiuni legate de politică.

Întrebat, totodată, dacă i-ar putea oferi, duminică, lui Traian Băsescu titlul de cetăţean de onoare care i-a fost conferit încă din 2007, Iohannis a spus că decernarea titlului este o chestiune strict legată de programul Sibiu Capitală Culturală Europeană, iar comasarea celor două evenimente nu ar fi fost potrivită.

Preşedintele Traian Băsescu va participa, duminică, la un miting electoral la Sibiu, care va avea loc în Piaţa Mare, la eveniment fiind aşteptaţi peste zece mii de sibieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici