Iohannis: Oamenii vor schimbări rapide şi este natural să fiu criticat, dar câteodată trebuie răbdare

Votanţii aşteaptă schimbări rapide după alegeri şi modificarea multor legi, operaţiuni care pot fi îndeplinite, dar nu mereu imediat, deoarece câteodată este nevoie de răbdare, a declarat preşedintele Iohannis, asigurând că nu şi-a uitat promisiunile din campanie, dar insistând că trebuie răbdare.

3644 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Oamenii vor schimbări rapide şi este natural să fiu criticat, dar câteodată trebuie răbdare

Iohannis: Oamenii vor schimbări rapide şi este natural să fiu criticat, dar câteodată trebuie răbdare

"Oamenii aşteaptă schimbări rapide: <Acum să se schimbe Parlamentul, acum să facem ceva în Guvern, acum să avem o schimbare>. Lucrurile câteodată se pot schimba repede, după alegeri, a durat foarte puţin şi am schimbat acea problemă creată în <Marţea Neagră> de graţiere şi amnistie. Acolo s-a putut repede. Sunt însă situaţii unde schimbările nu se produc repede. Oricât de rău famat ar fi, de exemplu, Parlamentul, el se schimbă atunci când sunt alegeri parlamentare, asta este procedura", a spus Iohannis la TVR.

El a adăugat că este natural să apară şi critici la adresa acţiunilor sale, după câştigarea alegerilor, şi înţelege că sunt persoane care doresc schimbarea multor legi, dar a precizat că, pentru astfel de acţiuni, câteodată este nevoie de răbdare.

Preşedintele a ţinut să asigure că nu a uitat niciuna din promisiunile sale din campania electorală de anul trecut şi că va avea grijă ca lucrurile să meargă "considerabil" mai bine, relund însă ideea că atât el, cât şi votanţii săi trebuie să aibă puţină răbdare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici