Iohannis: Parlamentul să pună mâine pe ordinea de zi Legea amnistiei şi să o pice

Klaus Iohannis a cerut, luni, Parlamentului să se ţină de cuvânt, iar marţi să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi a graţierii şi să o pice şi să ia în discuţie toate solicitările din partea justiţiei vizându-i pe parlamentari şi să le încuviinţeze.

5070 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Parlamentul să pună mâine pe ordinea de zi Legea amnistiei şi să o pice

Iohannis: Parlamentul să pună mâine pe ordinea de zi Legea amnistiei şi să o pice (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă, că acum, după anunţarea rezultatelor alegerilor, el este dispus să se apuce de treabă ”foarte serios şi foarte hotărât”.

Iohannis a mai spus că duminică românii au dat un semnal foarte puternic pentru schimbarea profundă în România, semnal pe care el l-a înţeles.

”Acest semnal este unul extrem de puternic, un semnal atât pentru mine, cât şi pentru clasa politică. Eu am înţeles acest semnal dat de cetăţenii României şi îi îndemn pe politicieni să ia seama, să ia în considerare acest semnal dat printr un vot covârşitor, să judece bine ce au de făcut în zilele următoare. Cer Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mâine (marţi-n.r.) să pună pe ordinea de zi Legea amnistiei şi graţierii şi să o pice şi tot mâine rog Parlamentul să ia în discuţie toate solicitările venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate”, a afirmat Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici